Over ons

Wie we zijn

Wij zijn Jacco en Nancy Logtenberg. Onder de naam Logtenberg Montage is Jacco al jaren een herkenbaar gezicht voor alle bouw- en timmerwerkzaamheden en zo ook voor het installeren van badkamers.

Op een gegeven moment is de wens ontstaan om meer te gaan specialiseren en om een uniek concept te ontwikkelen voor badkamers. Daarnaast wilden we heel graag onze krachten bundelen en een concept ontwikkelen waarbij we ieder onze eigen vaardigheden optimaal konden inzetten. Het concept moest laagdrempelig en persoonlijk worden en van echte meerwaarde zijn voor de klant en zo is uiteindelijk dit unieke totaalconcept tot stand gekomen. We zijn ontzettend enthousiast over deze werkwijze en ook onze klanten zijn enthousiast en zien het als een grote meerwaarde.

Jacco

Ik word enthousiast van het persoonlijke contact met de klant en dat ik mijn creativiteit hier heel goed in kwijt kan.

Nancy

Het meedenken met de klanten en het op zoek gaan naar de beste opties voor elke klant, daar krijg ik heel veel energie van.

Yamin

Het leren voor badkamermonteur is heel uitdagend! Ik leer elke keer nieuwe dingen en kan steeds vaker zelfstandig werken.

Elke klant is uniek en verdient laagdrempelig en persoonlijk contact. Het is fantastisch als de badkamer weerspiegelt wat deze klant uniek maakt.

  Nancy

Ik houd me bezig met het inventariseren en vertalen van de wensen van de klant. Ik ben contactpersoon voor de leveranciers, showroom en groothandel. Ik verzorg de bestellingen van het sanitair en de tegels, het 3d ontwerp, sanitairoffertes en de facturatie.

  Jacco

Ik houd me bezig met alles rondom het technische aspect van de badkamer. Ik zorg voor het in kaart brengen van de badkamer inclusief maatvoering.  Ik adviseer, ik maak de montage-offertes en zorg voor de complete installatie.

  Yamin

Yamin is leerling-installateur. Deze harde werker ondersteunt Jacco in de installatie van uw nieuwe badkamer. Met zijn precisie zorgt hij voor een topresultaat!

Yamin heeft een bijzonder verhaal als Syrische vluchteling. Meer weten?

Plan een vrijblijvende afspraak

Wilt u direct een vrijblijvende afspraak plannen? Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van harte welkom op onze website.

Deze website zal binnenkort aangepast worden, omdat niet alleen onze naam, maar ook onze werkzaamheden, veranderd zijn sinds we onze eigen showroom hebben.

Wilt u alvast inspiratie opdoen?

Bezoek dan onze showroom aan de Voorstraat 55 te Hardenberg en volg ons op Facebook!

× Stel je vraag via WhatsApp